Tatlı Bela Hint Dizisi Yeniden Başlıyor! İşte Zamanı ve Günü Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Hint Dizisi Sevenler Müjde! Tatlı Bela Yeniden Başlıyor…”

Tatlı-Bela-Hint-Dizisi-Yeniden-Başlıyor

Tatlı Bela Hint Dizisi Yeniden Başlıyor!

Tatlı Bela Hint Dizisi yeniden başlıyor. Tün dünyada olduğu kadar Türkiye’de de büyük hayran kitlesine sahip Hint Dizileri tekrar bölümleriyle de yoğun ilgi görüyor. Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (Tatlı Bela) Dizisi de bu dizilerden bir tanesi. Başrollerinde Hindistan’ın ünlü oyuncuları Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh ‘in oynadığı Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olan Tatlı Bela (İpkknd Ek Baar Phir) 4 Haziran 2019 Salı akşamı Kanal 7’de tekrar yayınlanacak.

TATLI BELA NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK

Kanal 7’nin daha önce yayınladığı Hint Dizilerinden Tatlı Bela dizisi ekranların yaz sezonuna girmesi ve birçok dizinin sezon finali yapması üzerine yeniden yayınlanıyor. Son yıllarda yayınladığı Hint Dizileriyle izlenme rekorları kıran Kanal 7, Bir Garip Aşk serisinin en çok ilgi gören dizisini yeniden yayınlama kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre; Tatlı Bela 4 Haziran 2019 Salı gününden itibaren hafta içi her gün saat 22.20 hafta sonu ise, 20.00’de yayınlanacak.

Tatlı Bela hint dizisi yeniden başlayacak

TATLI BELA AŞK VE NEFRETİN MÜCADELESİNİ ANLATIYOR!

Tatlı Bela toplumsal Statüleri, hayat görüşleri birbirinden farklı olan Shlok de Ashta’nın tesadüfler eseri kesişen hayatlarıyla, aşkın ve nefretin mücadelesini konu alır.

Aşkın Gücü Bir Kez Daha Gözler Önüne Serilir

Hoş olmayan tesadüflerin kendilerini birine daha çok yaklaştırdığından habersiz olan ikili her karşılaşmalarında sürekli kavga etseler de yaşanan sürpriz gelişmeler Ashta ve Slock’u birbirine bağlar. Nefretle başlayan zoraki evlilik ilk başlarda büyük çatışmalara neden olsa da aşkın gücü bir kez daha gözler önüne serilir.

Tatlı Bela Künyesi

  • Orijinal İsmi: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
  • Yapım yılı; 2013
  • Yayınlandığı Kanal: Hindistan HotStar
  • Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
  • Oyuncular: Shrenu Parikh, Avinash Sachdev, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
  • Ülkesi: Hindistan
  • Tema Müziği Bestecisi: Lalit Şen, Shaurabh Kalsi

Tatlı Bela Kaç Bölüm?

Tatlı Bela Tanıtım Fragmanı

Tatlı Bela Hikayesi ve Oyuncuları ile İlgili detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Tatlı Bela Kamera Arkası

Tatlı Bela Son Bölümde Ne Olacak?

Bir Garip Aşk’ın Hikayesi Derinden Etkiliyor

Bir Garip Aşk Yeniden Başlıyor!

Bir Cevap Yazın