The Good Doctor Uyarlaması Mucize Doktor'un Konusu ve Oyuncuları Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Dünyada Büyük İlgi Gören Good Doctor Uyarlaması Dizi Fox TV’de Başlıyor!

The-Good-Doctor-Uyarlaması-Mucize-Doktor'un-Konusu

The Good Doctor Uyarlaması Mucize Doktor’un Konusu

Yaz sezonun sona erdiği bugünlerde geçtiğiniz sezon final yapan dizilerin yerlerine yeni diziler gelmeye başlıyor. Televizyon kanallarının yeni sezon için hazırladıkları 2019 – 2020 yeni dizileri geçtiğiniz aylarda belli olmaya başlamıştı. FOX TV yeni sezonda yayınlanacak Mucize Doktor dizisi de bunlardan birisi. Orijinali 2013 yılı yapımı Kore Dizileri Good Doctor’un dünya çapında büyük ilgi görmesinden sonra 2017 yılında Amerikan versiyonu, 2018 yılında ise, Japon versiyonu çekilmiştir. Her sezonu büyük ilgi gören The Good Doctor 3. Sezonu 23 Eylül 2019’da gösterime girecek. Türk televizyonlarında 12 Eylül 2019’da başlayacak olan The Good Doctor Uyarlaması Mucize Doktor’un Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detayları sizler için hazırladık.

Mucize Doktor İlk Defa Kore Dizisi Good Doktor Olarak Karşımıza Çıktı

good-doctor-kore-dizisi-konusu

Ülkemizde FOX TV ekranlarında “Mucize Doktor” ismiyle yayınlanacak olan Good Doctor dizisi ilk olarak 2013 yılı yapımı Güney Kore dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Yayınlandığı yıl pek çok ödüle de layık görülen dizinin ülkesinde ve dünyada çok fazla ilgi görmesinden sonra 2017 yılında ABC Televizyonu için Amerikan versiyonu “The Good Doctor” adıyla uyarlaması çekilmiştir. Amerikan versiyonunda büyük ilgi görmesi 2018 yılında Japon uyarlamasının çekilmesine neden olmuştur. Goog Doctor 2019 yılında Türk Televizyonu FOX TV için Mucize Doktor adıyla yayınlanmaya başlayacaktır.

Uyarlama Kore Dizileri

Good Doctor Kore Versiyonu Konusu ve Oyuncuları

2013 Güney Kore yapımı televizyon dizisi tıbbi dram türündeki Kore Dizisi, KBS2 televizyon kanalında toplam 20 bölüm olarak yayınlanmıştır. Good Doctor Kore versiyonu oyuncu kadrosunda; Joo Won, Moon Chae-won, Joo Sang-wook, Chun Ho-jin, Kim Min-seo, Kwak Do-won and Ko Chang-seok yer alır.

Good Doctor Kore Konusu ise,

Park Si-on’un çocukken otistik savant olduğu öğrenilir. Yaşam şartlarına uyum sağlayabilmesi için bu konuda uzman bir bakım merkezine gönderilir. Gönderildiği merkezde onun dahi düzeyinde bir hafızaya ve uzmansal beceriye sahip olduğu görülür. Azmi sayesinde doktor olan Park Si, çocuk cerrahisi alanında çalışmaya başlar. Burada kendisini kanıtlayabilmesi için sadece 6 ay kadar bir süresi vardır. Ancak onun atipik zihinsel ve duygusal durumu nedeniyle hastaları ve meslektaşları tarafından çocuksu ve güvenilmez olarak görülür.

good-doctor-kore-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Park Si On Kendini Kanıtlamak İçin Büyük Bir Rekabet İçine Girer

Si on’un kendisini kanıtlamada en önemli kişi baş döndürücü cerrah Kim Do-han’dır (Joo Sang-wook). O ise, onu hastaların neye ihtiyacı olduğunu hissetmek yerine sadece fotoğraf hafızasına dayanan ruhsuz bir robot olarak tanımlar. Park si on’a yardımcı olan meslektaşlarına karşın hastanedeki meslektaşları arasındaki şiddetli rekabet nedeniyle ve karşılaştığı zorluklar Yoon-seo’ya aşık olmasıyla bir kat daha zorlaşır.

Otistik Savant Nedir?

Savant sendromu, Otistik savant, matematik, müzik veya görsel alanda yetenekli çoğunlukla otistik hastaların yaşadığı ancak başka hastalıkların da sebep olabildiği sendroma verilen addır. Bu hastalar için Fransızca “İdiot Savant” terimi kullanılır. Çok haneli sayıların çarpımını kısa sürede hesaplayabilmek ya da gün ay yıl olarak verilen bir tarihin haftanın hangi gününe rastladığını bulabilmek gibi zihinsel becerilere sahiptirler. Fakat neden yetenekli oldukları tamamen açıklanabilmiş değildir.

Wikipedia

Good Doctor Kore Versiyonu Tanıtım Fragmanı

Doktor dizisi

Good Doktor’un Adı İlk Önce Yeşil Neşter Olacakmış

Dizinin adı ilk önce Park Si On’un abisinin ona çocukken verdiği tahtadan yapılmış oyuncak yeşil neşterden esinlenerek “Yeşil Neşter” olarak düşünülse de sonradan vazgeçilmiştir.

Good Doctor’un Japon Versiyonu da Çekilmiştir

Good-Doctor-japon versiyonu

Dizinin çok sevilmesinden dolayı, başrolünde Japon oyuncu Kento Yamazaki’nin oynadığı Japon versiyonu çekilmiştir. Ancak başrol oyuncusunun orijinalindeki kadar başarı gösterememesi ve 11 bölümden oluşmasından dolayı olayların alel aceleye gerilmesi sebep gösterilerek beğenilmediği iddia edilmiştir.

Good Doctor Kore Versiyonu Netflix’den İzleme Listesine Eklendi!

Kore yapımı Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor dizisinin FOX Tv’de gösterilmeye başlamasıyla dizinin orijinal versiyonu arama motorunda en çok arananlar listesinde 1. Sıraya çıktı. Hal böyle olunca da ünlü dijital dizi izleme platformu Netflix Good Doctor’un Kore versiyonun tüm bölümlerini dizi kitaplığına aldı.

The Good Doctor ABD Versiyonu Konusu ve Oyuncuları

Shaun Murphy, otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrahtır. Prestijli bir hastanenin cerrahi birimine katılabilmek için, sessiz, sakin bir ülkeye taşınmaya karar verir. Dünyada yalnız ve etrafındakilerle kişisel olarak bağlantı kuramayan Shaun, hayat kurtarmak ve meslektaşlarının şüpheciliğine meydan okumak için olağanüstü tıbbi aletler kullanır.

Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir?

the-good-doctor-konusu-ve-oyuncuları

The Good Doctor Oyuncuları

  • Freddie Highmore – Dr. Shaun Murphy
  • Nicholas Gonzalez – Dr. Neil Melendez
  • Antonia Thomas – Dr. Claire Browne
  • Chuku Modu – Dr. Jared Kalu
  • Beau Garrett – Jessica Preston
  • Irene Keng – Elle McLean
  • Hill Harper – Dr. Marcus Andrews
  • Richard Schiff – Dr. Aaron Glassman
  • Tamlyn Tomita – Allegra Aoki
  • Will Yun Lee – Dr. Alex Park
  • Lisa Edelstein – Dr. Marina Blaize.

The Good Doctor 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak

Kore versiyondan sonra Amerikan ABC televizyonunun çektiği The Good Doctor 3. Sezon tarihi açıklandı. Medikal türde dizi sevenlerin ilgiyle izlediği The Good Doctor’un 3. Sezon Yayın tarihi 23 Eylül 2019 olarak açıklandı.

The Good Doctor Amerikan Versiyonu Tanıtım Fragmanı

The Good Doctor Türk Versiyonu Mucize Doctor Konusu ve Oyuncuları

2019 yeni yayın döneminde Fox TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Mucize Doktor, aslında Kore dizisi Good Doctor uyarlaması olacak. Yapımcılığı MF Yapım tarafından üstlenilen, Yusuf Pirhasan tarafından yönetilecek olan Mucize Doktor’un Konusu ise şöyle,

mucize-doktor-dizisi-konusu

Taşrada bir şehirde savant sendromu ile doğan Ali babası tarafından evlatlıktan reddedilir. Yetimhande büyüyen ve özel bir eğitim alan Ali azmi sonucu Tıp Fakültesini kazanır. Okulu birincilikle bitiren Ali doktor olur ve özel bir hastanede cerrah asistanı olarak işe başlar. Ancak Ali öyle herhangi bir cerrah asistanı değildir. Çok özel yeteneklere sahip olan Ali, kimsenin yapmaya cesaret edemediği önemli ve riskli ameliyatları deyip yerinde ise, mucize denecek bir başarı ile gerçekleştirir.

Mucize Doktor Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezona son bir hafta kala yeni başlayacak dizilerde teker teker start vermeye başladı. Mucize Doktor dizisinin de başlama tarihi ve hangi gün yayınlanacağı kısa bir süre önce açıklandı. Buna göre; Mucize Doktor 12 Eylül Perşembe günü 1. Bölümüyle izleyicinin karşısında olacak.

Mucize Doktor Dizisi Tanıtım Fragmanı

Mucize Doktor Oyuncuları Kim Kimdir?

12 Eylül 2019 Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Muzice Doktor Oyuncu Kadrosunda; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Bihter Dinçel, Hayal Köseoğlu, Fırat Altunmeşe, Korhan Herduran ve Reha Özcan yer alıyor. Dizide oyuncuların canlandıracakları karakterler ise şöyle;

Mucize Doktor’a Konuk Oyuncular Geliyor!

Mucize Doktor Ali Kimdir? Gerçek Adı Taner Ölmez

mucize-doktor-ali

Yirmili yaşların ortasında olan Ali, otistik savant hastasıdır. Dahi olmasına karşın başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanmaktadır. Ali’nin hayatında tek değer verdiği şey tavşanı ve onu her şeyden koruyan abisidir. Babasının evlatlıktan reddetmesi üzerine kimsesiz kalan Ali, onu sahiplenen Adil Hoca sayesinde hayata tutunur. Abisine verdiği doktor olma sözünü de Adil Hoca sayesinde tutarak tıp fakültesini birincilikle bitirmiştir.

Ali Sadece Şifa Değil Umutta Getirecek

Cerrahi asistanı olarak girdiği hastanede kardeşliği, dostluğu ve aşkı tanıyacak olan Ali, dokunduğu, temas ettiği her yaşama iyilik getirecek. Kendine tekrar bir aile ortamında bulacak olan Ali, hastalarına sadece şifa değil, umutta getirecek.

Taner Ölmez Kimdir?

taner-ölmez-mucize-doktor-ali

9 Ağustos 1986 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez pek çok reklam filmi ve dizide rol almıştır. En bilinen dizisi Medcezir ve orada canlandırdığı Mert karakteridir. Taner Ölmez son olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müslüm filminde Müslüm Gürses’in kardeşi Ahmet Akbaş’ı canlandırmıştır.

Mucize Doktor Ferman Kimdir? Gerçek Adı Onur Tuna

mucize-doktor-ferman

Hastanenin yıldız cerrahı olan Ferman, Adil Hoca tarafından yetiştirilmiştir. Ukala görünen ve herkesten uzak duran kişiliği altında aslında bir sır yatar. Bu sır nedeniyle kimse Ferman’ın gerçekte ne kadar yumuşak kalpli birisi olduğunu göremez. Cerrahlıkta duygusallığa yer olmadığını düşünen Ferman, asistanlarının iyiliği için hep sert bir tavır takınır. Ferman sert tavırlı olsa da herkes tarafından saygı ve ilgi görür. Güzeller güzeli Beliz adında bir kız arkadaşa da sahip olan Ferman, Ali’nin hastaneye alınmasına çok karşıdır.

Onur Tuna Kimdir?

16 Temmuz 1988 Çanakkale doğumlu olan Onur Tuna, lise yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oyuncusudur. Geçtiğimiz sezonda FOX TV’nin Yasak Elma dizisinde oynayan başarılı oyuncuyu bu sezon Mucize Doktor dizisinde oynayacak. Pek çok dizide rol alan başarılı oyuncunun asıl tanınması TRT 1 de yayınlanan Filinta dizisi ile olmuştur.

Mucize Doktor Adil Hoca Kimdir? Gerçek Adı Reha Özcan

mucize-doktor-adil-hoca-kimdir

Ali’nin mentörü aynı zamanda da manevi babası olan Başhekim Adil Hoca, iyi niyetli babacan kişiliği yanında bazen fazla korumacı bir kişiliğe sahip. Otuz yılı aşkın doktorluk kariyerinde birçok hastayı iyileştirmiş, makaleleri yabancı dergilerde yayınlanmış ve literatüre katkı sağlamış beyin cerrahı olan Adil Hoca, Ferman ve Tanju gibi pek çok cerrahi dehalar yetiştirmiştir.

Adil Hoca Ali Gibi Birçok Kişiyi Kanatlarının Altına Almıştır

Adil Hoca kimi zaman hastasının masrafını kendi cebinden ödeyen kimi zamanda Ali gibi kimsesiz korumasız kimseleri kanadının altına alan büyük bir yüreğe sahip bir adamdır. Adil Hoca tıbbın bir kanunu olduğuna onun da hasta olduğuna inan idealist bir başhekimdir.

Reha Özcan Kimdir?

reha-özcan-kimdir

05 Temmuz 1965 Bingöl doğumlu olan Reha Özcan, 1987 Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü mezunudur. Tiyatro kökenli olan başarılı oyuncu pek çok tiyatro oyunu, sinema ve dizide tol almıştır. Başarılı oyuncu en son geçtiğimiz sezon final yapan Bizim Hikaye dizisinde Fikri karakterini canlandırmıştır.

Mucize Doktor Beliz Kimdir? Gerçek Adı Hazal Türesan

mucize-doktor-beliz-hazal-türehan-kimdir

Hastanenin yıldız cerrahı Ferman’ın (Onur Tuna) sevgilisi olan Beliz aynı zamanda hastanenin sahibidir. Asıl mesleği avukatlık olan Beliz, güzel, akıllı ve zengin olmasının yanında oldukça da alçak gönüllüdür. Asil bir kişiliğe sahip olan Beliz, gösterişten, burnu büyük davranışlardan ve ukalalıktan hiç hoşlanmaz.

Hazal Türesan Kimdir?

hazal-türehan-kimdir-

Ankara 1985 doğumlu olan Hazal Türehan, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesinde Tiyatro Eğitimi almıştır. İlk olarak Unutma Beni dizisinde ekran karşısında çıksa da Kara Para Aşk dizisi ile tanınan Hazal Türehan, Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle akıllarda yer etmiştir. Başarılı oyuncunun, oyuncu Demet Evgar’a olan benzerliği dikkatleri çekmektedir.

Mucize Doktor Kıvılcım Kimdir? Gerçek Adı Özge Özder

mucize-doktor-kıvılcım--

Hastanenin müdür yardımcısı ve Beliz’in üvey annesi olan Kıvılcım, Beliz’in kullanmadığı tüm özellikleri hiç çekinmeden ne pahasına olursa olsun kullanmaktan hiç çekinmez. Her konuda istediğini muhakkak alan Kıvılcım’ın tek amacı Beliz’den kurtulup hastanenin başına geçmektir.

Özge Özder Kimdir?

mucize-doktor-ozge-ozder-kimdir-

16 Ankara doğumlu olan Özge Özder, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. 2005 yılında İstanbl Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında kadrolu olarak çalışmaya başlayan Özge Özder, Bir Haziran Gecesi, Umutsuz Ev Kadınları, Dudaktan Kalbe, Ömre Bedel gibi diziler de adından sıkça söz ettirmiştir.

Mucize Doktor Nazlı Kimdir? Gerçek Adı Sinem Ünsal

mucize-doktor-nazlı

Cerrahi asistanı Ali’nin (Mucize Doktor) ilk ve büyük aşkı olan Nazlı’nın empati yeteneği oldukça yüksektir. Bu nedenle kişilere fazla bağlanabilmektedir. Hastanenin en gelecek vaat eden cerrahi asistanlarından birisidir. Nazlı’nın en hassas noktası bağımlık konusudur ve bu konuya en ufak bir tahammülü yoktur. Ailesinde yaşadığı travma nedeniyle erkeklere güvenmez. Bu konuda hayal kırıklığı yaşamaktan korkan Nazlı, bir ilişki yaşamaktan korkmaktadır. Onun bu zırhını başaran ilk kişi Doktor Ferman’dır. Nazlı, önce hayran olduğu başarılı cerraha önce hayrandır daha sonra ise, sırılsıklam aşık olur.

Sinem Ünsal Kimdir?

sinem-ünsal-kimdir

Kanal D’nin 2017 yılında yayınladığı Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm karakteriyle tanınan Sinem Ünsal, 1993 İzmir doğumludur. Eskişehir Osmangazi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunu olan Ünsal, aldığı oyunculuk eğitimleri sonucu oyuncuk yapmaya başlamıştır. Sinem Ünsal, daha önce Kızım ve Çoban Yıldızı dizisinde rol almıştır.

Mucize Doktor Tanju Kimdir? Gerçek Adı Murat Aygen

murat-aygen-mucize-doktor-tanju-kimdir

Tanju, Türkiye’nin en iyi cerrahlarından biridir. Ancak hak ettiği saygıyı görmediğini düşünür. Hastaları nüfuzlu ve güçlü kişilerdir. Yüksek kariyerli çok fazla dostu olmasına karşın, o sadece Adil Hocanın takdir etmesini ister. Bu nedenle de hastanenin başhekimi olup Adil Hocanın yerini almak için Kıvılcımla işbirliği içerisinde türlü oyunlar çevirir. Aslında Tanju’nun tek istediği Adil Hocanın saygısını kazanmaktır.

Murat Aygen Kimdir?

murat-aygen-kimdir

Murat Aygen, 29 Ekim 1971 Diyarbakır doğumludur. Asıl adı Murat Ağatçı olan Aygen, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji Bölümünden, 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümününden, 2002 yılında da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Yüksek Lisans bölümlerinden mezun olmuştur. En son İstnanbullu Gelin dizisinde Avukat Can karakterine hayat veren birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Mucize Doktor Demir Kimdir? Gerçek Adı Fırat Altunmeşe

Mucize-doktor-demir-kimdir

Cerrahi asistanı olan Demir, Ali’nin rakibidir. Şeytan tüylü bir kişiliğe sahip olan Demir, aynı zamanda milyoner bir ailenin oğludur. Ancak o elde edemeyeceği bir saygının ve kazanamayacağı bir kalbin peşindedir. Nazlı’ya gizliden aşık olan Demir, onu tüm kalbiyle sevse de Nazlı Ali’yi seçecektir. Nazlı’nın Ali’yi seçmesine çok şaşıran Demir, hastanede asistanlar arasında başlayan rekabet sonrasında iyice köşeye sıkışacaktır.

Fırat Altunmeşe Kimdir?

firat-altunmese-kimdir

Ünlü Türkücü İzzet Altınmeşe’nin oğlu olan oyuncu Fırat Altınmeşe, 1990 İstanbul doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde eğitim alan Altunmeşe, okulu mezun olmadan bırakmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında başrolünü Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin paylaştığı Vicdan dizisiyle yapmıştır. 2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde oynayan Fırat Altınmeşe birçok dizide rol almıştır.

Mucize Doktor Açelya Kimdir? Gerçek Adı Hayal Köseoğlu

Mucize-doktor-Açelya

Cerrahi asistanı Nazlı’nın ev arkadaşı olan Açelya, oldukça güzel olsa da Nazlı’yı çok kıskanmaktadır. Hastanede hemşire olan Açelya’nın en çok rahatsız olduğu şey, doktorlar ve hemşireler arasındaki hiyerarşidir. Demir’e ilk gördüğü andan itibaren deli gibi aşık olan Açelya, mesleğinin hemşire değil de doktor olması durumunda şansının daha yüksek olacağını düşünmektedir.

Hazal Köseoğlu Kimdir?

hazal-köseoğlu-kimdir

1992 İstanbul doğumlu olan Hazal Köseoğlu, Aydın Üniversitesinde Oyunculuk Eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile başlayan Hazal Köseoğlu, Mahallen,n Muhtarları, Ruhsar, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Yeni Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

Mucize Doktor Selvi Kimdir? Gerçek Adı Bihter Dinçel

mucize-doktor-selvi-kimdir

Başhemşire olan Selvi, asistan cerrahlar için yetkin bir anne figürü olmasına karşın özel hayatında oldukça çekingen bir kişiliğe sahiptir. Uzun yıllar boyunca hastane tozu yutan Selvi Hemşire neredeyse bir doktor kadar bilgi sahibidir. İçten içe Adil Hoca’ya hayranlık besleyen Selvi, ilk evliğinden çocuk sahibi olması nedeniyle yakışık düşüncesiyle Adil Hoca’ya olan duygularını gizlemektedir.

Bihter Dinçel Kimdir?

bihter-dinçel-kimdir

Tam adı Bihter Özdemir Dinçel’dir. Diyarbakır 1982 doğumlu olan başarılı oyuncu, Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Hacer Aksoy karakter ile akıllarda yer etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Dudaktan Kalbe dizisinde yapmıştır. Merhum oyuncu Savaş Dinçel’in sahne tasarımcısı oğlu Barış Dinçel ile evlenmiştir ve Ali isminde bir oğlu vardır.

Mucize Doktor Güneş Kimdir? Gerçek Adı Korhan Herduran

mucize-doktor-Güneş-kimdir

Hastanenin erkek hemşiresi olan Güneş, aynı zamanda adeta bir dedikodu makinesidir. Ümitsiz bir hayali olan Güneş aslında bir oyuncu olmak istemektedir. Bölüm sekreteri olan Gülin’e karşı hisleri olan Güneş’e Gülin bir şans verece midir?

Korhan Herduran Kimdir?

korhan-herduran-kimdir

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Korhan Herduran, ilk oyunculuk deneyimini Üsküdar’a Giderken dizisinde yapmıştır. 6 Ağustos 1988 Antalya doğumlu olan Korhan Herduran, birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Mucize Doktor Gülin Kimdir? Gerçek Adı Merve Bulut

mucize-doktor-gülin-kimdir

Geçmişte kötü bir aşk macerası yaşamış olan Gülin kendisini aşka kapatmıştır. Cerrahi bölümü sekreteridir. Hastanenin hem kaotik bölümü sekreteri olan Gülin, hem de Beliz’in eli ve ayağıdır. Beliz’e hayran olan Güliz, gizliden gizliye hukuk bölümü okumaktadır.

Merve Bulut Kimdir?

mucize-doktor-merve-bulut-kimdir

1991 doğumlu olan Merve Bulut, Kara Yazı, En Güzel Hikayem Maral, Yıldızlar Şahidim dizilerinde rol almıştır.

Hekimoğlu

2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler

Bir Cevap Yazın