Vivian Dsena Shakti Dizisinden Ayrılıyor! İşte Nedeni Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Vivian Dsena Shakti Dizisinden Ayrıldı!

Vivian-Dsena-Shakti-Dizisinden-Ayrılıyor

Vivian Dsena Shakti Dizisinden Ayrılıyor!

Vivian Dsena Shakti Dizisinden Ayrılıyor. Bollywood’un aranan yüzü ünlü Hintli aktör Vivian Dsena 3 yıldır baş rolünü oynadığı “Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki” adlı Hint dizisinden ayrılıyor. Shakti Dizisi Konusu ve Oyuncuları İçin Tıklayın‘de bir Transgender olan Soumya (Rubina Dilak) ile evli olan ve oyuncak fabrikasının tek varisi Harman Sing karakterini canlandırıyordu. Topluma ve aile geleneklerine karşı mücadelenin ve aşkın gücünün konu aldığı Shakti, Soumya ve Harman etrafında yaşanan olayları anlatıyor. Vivian Dsena Shakti’den neden ayrıldı? İşte Vivian Dsena’nın Shakti’den ayrılmasının arkasında yatan gerçekler ve konuyla ilgili Hindistan basınında çıkan haberleri sizler için derledik.

Shakti’den Ayrılmak İstemesinin Asıl Nedeni Zaman Atlaması

Hindistan basınında çıkan haberlere göre, Vivian Dsena‘nın Shakti’den ayrılmak istemesinin en önemli nedeni, dizide 10 – 20 yıl kadar bir süre zaman atlaması olacağı. Bu zaman atlaması sonrasında Harman’ın Mahi’den olan çocuğu 20 – 25’li yaşlarda yetişkin bir birey olacak. Senaryoya göre de Dsena bu çocuğun babası rolünde olacak.

Vivian Dsena Shakti’den Yetişkin Bir Çocuğun Babasını Oynamak İstememesinden Dolayı Ayrılıyor

Hindistan Bombay Times yaptığı haberde Vivian’a yakın bir kaynaktan alınan bilgiler doğrultusunda Vivian’ın dizinin ilerleyen bölümlerde yaşanacak zaman atlaması sonrasında yetişkin bir çocuğun babasını oynamak istemediğini belirtiyor. Senaryodaki bu değişiklikten dolayı Vivian’ın diziden ayrılmak istediğini iddia ediliyor.

Vivian Dsena “Hayranlarım Baba Rolünü Oynamamı İstemiyor!”

Neha Maheshwri’nin haberine göre ise, Vivian Dsena’nın Shakti’den ayrılma gerekçesi ile ilgili yapılan açıklama “Vivian, kariyerinde bu aşamada yetişkin bir çocuğa babasını oynamaya karşı hassastır. Ve bu yüzden gösteriyi bıraktı.” Şeklinde olurken Vivian Dsena’nın henüz 31 yaşında olmasından dolayı hayranlarının da onu baba rolünde görmek istemediklerini ifade ettiği belirtiliyor.

Vivian Baba Rolünü Oynamayı Daha Önce de Reddetti!

Vivian Dsena’nın senaryoda baba rolünü oynamamak için Shakti dizisini bırakma kararı almasından sonra, başarılı oyuncunun daha önceki rolünde de bu nedenle diziden ayrıldığı iddia edildi. Yapılan iddiaya göre, Vivian’ın tanınmasında büyük bir etkiye sahip olan Madhubala (Yalancı Bahar) dizisinde ikinci sezonda diziden ayrılış nedenin de Vivian’ın baba rolünü oynamak istememesinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Madhubala Dizisinde de Ölmüştü

Madhubala-Ek-Ishq-Ek-Junoon---yalancı-bahar-vivian-dsena

Ünlü oyuncu Vivian Dsena’nın oynadığı Mahdubala dizisinde canlandırdığı RK karakterinin bir kızı olmuş ve kızın doğumundan kısa bir süre sonra RK ve Madhubala bombalı bir saldırı sonucu ölmüştü. Bu olaydan sonra dizi farklı bir hikayeyle RK ve Madhubala’nın kızının hayatını konu almıştı. Oyuncunun diziden ayrılmasını bir türlü içlerine sindiremeyen hayranlarının yoğun isteği üzerine Dsena, diziye Raca karakteri ile geri dönmüştü. Konuyla ilgili yapılan iddialar, Dsena Madhubala dizisinde de yetişkin bir kızın babasını oynamamak için diziden ayrılma kararı aldığı yönünde.

Harman Karakterini Kimse Oynamayacak! Peki, Harman Ölecek mi?

vivian-dsena-shakti-den-ayrılıyor

Vivian Dsena’nın diziden ayrılma talebinin olumlu karşılandığını belirten Bombay Times, Vivian ve yapımcıların anlaşmalarını dostça sona erdirdiğini, yaklaşan bölümlerde baba olacağını göreceğini ancak zaman atlamasından sonra onun dizide olmayacağını belirtiyor. Harman karakterini başka bir oyuncu da oynamayacağı, senaryo gereği Harman’ın öleceği ve dizide hiçbir oyuncunun Harman’ın yerine geçmeyeceği de verilen bilgiler arasında. Harman’ın ölümünden sonra dizinin “Vedant” karakteri ile devam edeceği belirtiliyor.

Vivian Dsena Bu Ayın Sonunda Diziden Ayrılacak!

vivian-dsena-harman-neden-öldü

Hindistan Colors TV’de 3 yıldan bu yana aralıksız devam eden popüler arkası yarın dizisi Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki dizisi güncel bölümle yayınlanmaya devam ediyor. Gösterilen bölümlerde Harman karakteri hala mevcut. Peki, Harman Shakti’den ne zaman ayrılacak? Vivian Dsena’nın ne zaman Shakti’den ayrılacağı ile ilgili yapılan açıklamada “Vivian, kariyerinde bu aşamada yetişkin bir çocuğa babasını oynamaya karşı hassastır ve bu yüzden gösteriyi bıraktı. Rolünü bu ayın sonuna kadar (Ağustos 2019) tamamlaması bekleniyor.” ifadelerine yer verildi.

Vivan Dsena Yeni Bir Dizide Oynayacak mı?

Vivian Dsena’nın Shakti dizisinden ayrılacağının haberinin çıkmasından sonra uzun süredir onu ekranlarda görmeye alışan hayranları onun yeni dizide oynayıp oynamayacağını merak etmeye başladılar. Vivian Dsena’nın bir ay daha Shakti’de rol almasından dolayı şu an yeni bir dizi projesinde olup olmayacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki Konusu

vivian-shaktiden-ayrıldı-mı

Shakti, köklü Hint aile geleneklerine karşı verilen bir var olma ve aşk savaşının hikayesini anlatır. Soumya doğduğunda onun bir Transgender / Kinnar (bir tanıma göre, hem erkek hem de kadın vücut yapısına sahip) olduğu anlaşılmıştır. Hint geleneklerine göre uğursuz sayılan bu çocuğun ölmesi gerekmektedir. Ancak annesi Nimmi onun ölmesine ve bu şekilde de olsa yaşamaya hakkı olduğuna inandığı için kocası Manindar ile kaynanasından onu korumuştur. Soumya bir kinnar olduğunu bilmeden büyür. Genç ve güzel bir kız olan Soumya kardeşi Surbiye nazaran kısıtlı özgürlükler içerisinde yaşar. Evden çıkmaz, okula gitmez ve topluma karışmaz. Ancak kader ağlarını her şarta göre örmeye devam eder.

Harman İlk Görüşte Soumya’ya Aşık Olur

shakti-astitva-ke-ehsaas-ki-konusu

Bir oyuncak fabrikasının tek varisi olan ve yüksek statüye sahip bir aileden gelen Harman, bir grup insandan kaçarken Soumya’nın evine saklanır. Ve Soumya’yı gördüğü anda ondan çok etkilenir. Kaderleri onları birçok yerde bir araya getirir. Harman herkesin karşı çıkmasına karşın Soumya ile evlenir ve olaylar bundan sonra farklı bir boyut kazanır.

Bir Cevap Yazın