Vivian Dsena Yeni Dizisi 'Shakti' İle ekranlara Dönüyor! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Vivian Dsena Yeni Dizisi ‘Shakti’ İle ekranlarda!

Vivian-Dsena-Yeni-Dizisi-'Shakti'-İle-ekranlarda!

VİVİAN DSENA YENİ DİZİSİ SHAKTİ İLE GELİYOR

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Yalancı Bahar” (Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon) dizisinin RK’si (Rishab Mohan Kundura) Vivian Dsena yeni dizisi Shakti ile iki yıl aradan sonra ara verdiği dizi setlerine hızlı bir dönüş yaptı. Çekimler 2016 da başlayan ve ilk bölümü 30 Mayıs 2016 tarihinde yayımlanan “Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki” isimli Hint dizisi Dsena hayranlarını mutlu etti. Hindistan’da yayın yapan Colors TV ekranlarında hafta içi yayımlanan dizi, iki kız kardeş Soumya (Rubina Dilaik) ve Surbi’nin (Roshni Sahota) hikayesini konu alıyor.

Shakti 2016’nin En İyi Hint Dizileri Arasında Gösterildi

vivian-dsena-yeni-dizisi-shakti

Başarılı oyuncu Vivian Dsena da babası ve büyük annesi tarafından sevilmeyen, düğün günü zehirlenen Soumya’nın tesadüfler eseri hayatına giren, ona aşık olan ve Soumya’yı düşmanlarından koruyan cesur ve yakışıklı Harman Singh karakterine hayat veriyor.  Farklı konusu ile izleyici ile buluşan dizinin yayınlanmaya başlamasından itibaren izleyici tarafından yoğun ilgi gördüğü öğrenilirken, 2016’nın en iyi dizileri arasında gösterilmesinin büyük sebebinin dizinin oyuncu kadrosunun uyumu yanı sıra başarılı oyuncu Vivian Dsena‘ nın etkisinin büyük olduğu dile getiriliyor. Asıl mesleği mühendislik olan ünlü oyuncu yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmesi üzerine bir dönem mankenlik yapmış, 2008–2009 yılları arasında yayınlanan Kasamh Se dizisi ile ilk oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oyuncu 2013- 2014 yılında çevirdiği Madhubala dizisi ile Hint film endüstrisi Bollywood da dünyada üne kavuşmuştur.

“HARMAN SİNG” FARKLI BİR KARAKTER

vivian-dsena-harman-neden-öldü - harman sing

Oyunculuk kariyerinde farklı yapımlara imza atmayı sevdiğini yapmış olduğu röportajlarında bunu sık sık dile getirmektedir. 2013-2014 yılları arısında 2 sezon boyunca rol aldığı Madubala dizisinin sona ermesinden sonra iki yıl dizi sektörüne ara vermesinin nedenini  bu şekilde açıklıyor.Dizi çekmediği dönemde yine Colors TV de yayımlanan dans yarışma programı “Jhalak Dikhhla Jaa 8” sezonunda yer alarak başarılı bir performans sergilemiştir. Şimdilerde rol aldığı Shakti dizisinde canlandırdığı Harman karakterinin diğer oynadığı karakterlerden çok farklı olduğu ve bu rolün kendisine daha yakın olduğu Dsena’nın yapmış olduğu röportajlardan öğreniliyor.

VİVİAN DSENA DAHA ÖNCE BİR VAMPİR’İ CANLANDIRMIŞTI

pyaar-kye-ek-kahani-vivian-dsena

Farklı karakterler ile izleyici karşısına çıkmayı seven Vivian Dsena, Madubala’dan önce Hindistan Televizyonlarının ilk vampir dizisi olan “Pyaar Kii Ye Ek Kahaani” de 200 yaşındaki bir vampiri canlandırmıştı. Yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu vampir olan Abhey Richan (Vivian Dsena) İnsanlar içerisinde gizlenerek yaşamaya çalışırken 200 yıl önceki aşkına tıpa tıp benzeyen Piyali ile karşılaşması sonrasında ona aşık olur. Bir vampir ile bir insanın imkansız aşkını anlatan dizi gösterildiği yıllarda büyük beğeni kazandı. Vampir karakterini izleyiciye çok başarılı bir şekilde aktaran Dsena, Anhey’in aşkı ve kurallar arasındaki çaresizliği izleyenleri derinden etkiledi.

vivian-dsena-shaktiden-ayrılıyormu - vivian dsena shakti

“SHAKTİ” SOUMYA VE HARMAN’IN ZORLUKLARLA ÇEVİRİLİ HİKAYESİNİ KONU ALIYOR

Bollywood’un ünlü isimleri “Vivian Dsena” ve “Rubina Dilaik”ın rol aldığı 2016 yapımı Hint dizisi “Shakti”,  Hint aile gelenekleri arasında yeşeren bir aşkın, Harman ve Soumya’nın bu gelenekler içerisindeki zorlu mücadelesini konu alıyor. Dizide, iki kız kardeş olan Soumya ve Surhi’nin hikayesi anlatılırken, baş karakter Soumya, babası ve büyük annesi tarafından daha ilerideki bölümlerde cevabı ortaya çıkacak olan nedenden dolayı pek sevilmez. Soumya’yı en çok seven kişi sadece annesidir. Soumya, oldukça sessiz ve sakin bir kız olmasına karşın babaları sadece Surbhi’yi çok sevmektedir. Surhi, Soumya’nın tam tersi bir karaktere sahiptir. Dizi de olaylar Soumya, Surbi ve Harman Singh çevresinde geçmektedir.

“HARMAN VE SOUMYA TESADÜFLER ESERİ TANIŞIR”

shakti-astitva-ke-ehsaas-ki-konusu - soumya harman tanışma

Surbi’nin oynadığı oyunun intikamını almak için onu kaçıran Harman (Vivian Dsena), kaçırıdığı kişinin Soumya olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşar. Soumya’nın sakinliği kısa bir süre sonra onun ona aşık olmasını sağlar. Bu aşka sadece Soumya’nın annesi onay verir. Soumya ve Harman birbirlerini çok severler ve evlenmek isterler ama kader ağlarını örmeye başlar.

Düğün Gecesinde Babaannesi ve Babası Onu Zehirler

Harman ve Soumya’nın düğün gecesinde büyük annesi ve babası onu zehirler fakat Harman’ın çabaları sayesinde o iyileşir. Hint aile geleneklerinin anlatıldığı ve açılar çeken iki sevgilinin hikayesi dizide güzel bir şekilde işleniyor. Dram içerikli romantik Hint Dizisi severler için Shakti tam biçilmiş kaftan.

“SOUMYA GERÇEKTE KİNNAR DEĞİL”

Harman ve Saumya’yı bir araya getirmek isteyenler, yaklaşan bölümlerde, ana akım toplumdan uzakta bulunan diğer Kinnarlarla yaşayan Saumya’nın aslında bir Kinnar olmadığını ortaya çıkıyor.  Öykü daha sonra Nimmi’nin gerçek bir çocuğunun doğumdan hemen sonra Saumya ile değiştirildiğini ve bunun Saumya’nın ömrünün geri kalanında Kinnar olarak yanlış anlaşıldığını ilan edilecek olup bundan sonra ise yeni bir entrika oluşturacaktır. Öte yandan bu vahiy ile Nimmi’nin transseksüel gerçek çocuğu hikayeye girecek ve alınan raporlara göre, bu karakterin erkek bir aktör tarafından oynanacağı öğrenilmektedir.

“HARMAN – SOMYA VE SURBHİ’NİN AŞK ÜÇGENİ ”

harman-soumya-ve-surbynin-aşk-üçgeni

Dizinin adı ve dizinin başlatılması ve temel dizinin ana karakterinin bir Kinnar olacağı gerçeğine dayanarak oluşturulan entrikalar oldukça değişiklik ve ilginç olmakla birlikte, bazı şeyler değişmeye başlar ve dizinin izleyicileri, Harman Saumya ve Surbhi arasında en çok beklenen üçlü üçgenine şahit olacaklar.

Kinnar Ne Demek?

Kinnar; Bu konu ile ilgili çok fazla bilgi mevcut değil. İnternette kelime ile yapılan aramalarda erişilen kaynaklarda kinnar’a, Transgender insanlar bazen transeksüel deniliyor. Kinnar’lar çift cinsiyetli olarak da adlandırılıyor. Yani iddiaya göre, kinnarlar hem kadın hem de erkek organlarına sahip oluyorlar.

Wikipedia (Kinnara – Transgender)

Transgender (Okunuşu: /trænsˈdʒɛndər/, Türkçesi: Trans cinsiyet), kişinin cinsiyet kimliği ile atanmış olan cinsinin uyumlu olmaması durumu. Bu duruma sahip kimseleri tanımlamak için trans birey ifadesi kullanılır ve cinsel yönelimden tamamen bağımsız bir olgudur; trans bireyler de aynı zamanda karşıcinsel, eşcinsel, çiftcinsel vs. şeklinde tanımlanabilirler; bazı trans bireyler ise geleneksel cinsel yönelim etiketlerinin yetersiz veya kendilerine uygulanamaz olduğunu düşünmektedir.[özgün araştırma?]

Transgender tanımlaması şunları kapsar:

“Bireylerin kadın veya erkek cinsiyet rollerine ait geleneksel tanımlara açıkça uygun olmaması, fakat bunlar arasında hareket etmesi”
“Bireylerin doğumda sahip olduğu cinsel organa bakılarak atandıkları cinsin, kendilerini tanımlama konusunda yanlış veya eksik olduğunu hissetmesi.”
“Doğumda atanan cins (ve kabul edilen cinsiyet) ile tanımlanamama veya temsil edilmeme” olarak tanımlanmaktadır.

wikipedia

Transgender ile ilgili detaylı bilgi için

SHAKTİ’NİN KÜNYESİ

shakti-dizisinin-künyesi-

Dizi adı: Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki,(Strength Of Feeling Of Existence)
Türü: Aile, dram, romantik
Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2016
Yayınlandığı Kanal : Colors TV
Yapım: Rashmi Sharma
Senaryo: Rashmi Sharma
Çekildiği yer: Hindistan- Mumbai
Bölüm sayısı:  827 ve günümüzde halen devam ediyor.
Bölüm süresi: 22 dakika
Sezon  : 3

Shakti Colors TV Tanıtım Fragmanı

SHAKTİ ASTİTVA KE EHSAAS Kİ OYUNCULARI

Vivian Dsena: Harman Singh rolünde yer alıyor.
Rubina Dilaik : Soumya Harman Singh rolünde yer alıyor.
Roshni Sahota: Surbhi rolünde yer alıyor.
Lakshya Handa: Varun Singh rolünde yer alıyor.
Reena Kapoor: Nimmi Kaur rolünde yer alıyor.
Ayub Khan: Maninder Singh rolünde yer alıyor.
Sudesh Berry: Harak Singh rolünde yer alıyor.
Kamya Punjabi: Preeto Singh rolünde yer alıyor.
Garima Jain: Raavi Singh rolünde yer alıyor.
Kunal Bakshi: Inspector Pargat Singh rolünde yer alıyor.
Mahira Khurrana: Child Soumya rolünde yer alıyor.
Tasheen Shah: Child Surbhi rolünde yer alıyor.

Vivian Dsena Oynadığı 2021 Yapımı Yeni Hint Dizisi Başlıyor

Vivian DSena Shakti’yi Bıraktı

Vivian Dsean En İyi Oyuncu Oldu

Vivian Dsena Türkiye’ye Ziyarete Gelecek mi?

Shakti Dizisi Set Fotoğrafları

Colors TV Shakti Dizisi İzlemek İçin Tıklayın

Vivian Dsena Özel Röportaj

Yorumlar kapalıdır.