Yalancı Bahar Kanal 7'de Yeniden Başlıyor! Ne Zaman Saat Kaçta? Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yalancı Bahar Kanal 7’de Yeniden Başlıyor!

Yalancı Bahar Kanal 7’de Yeniden Başlıyor!

Yalancı Bahar Kanal 7’de Yeniden Başlıyor! Geçtiğimiz sezon Kanal 7 ekranlarında arkası yayın kuşağında yayınlanan dünyaca ünlü Hint dizisi Madhubala – Türkçe dublajlı ismi ile Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında yeniden başlıyor. Baş rollerinde ünlü Hintli oyuncular Vivian Dsena ve Drasti Dhami’nin rol aldığı dizi Kanal 7’de yayınlandığı dönemlerde izleyici tarafından büyük beğeni toplamıştı. Orijinal 2 sezon süren (Madhubala Ek Ishq Ek Junoon) dizisinin final yapmasının hemen ardından dizinin tutkunları dizinin yeninden yayınlanması için kanala sayısız istekte bulunmuşlardı. İntikam kovalarken güzeller güzeli güçlü ve gururlu bir genç kız Madubala’nın aşkın yakalanan bencil kibirli bir film yıldızı Rishab Kundra (RK)’nin çılgınca bir nefretin çılgınca bir tutkunun, öfkeli, saplantılı, tutku dolu bir aşkın hikayesinin konu aldığı Yalancı Bahar dizisinin 1. Bölümü 19 Ağustos Cumartesi günü ekranlara geliyor.

HASRET SONA ERİYOR

madubala-kanal-7-de-başlıyor

Gösterildiği ülkelerde izlenme rekoru kıran ve geniş hayran kitlesine ulaşan Kanal 7’nin sevilen dizisi Yalancı Bahar dizisinin ilk bölümü 19 Ağustos Cumartesi saat 19.00’da izleyici ile buluşuyor. Edinilen bilgiye göre dizi şu an için sadece hafta sonu ekranlarda olacak.

YAYINDAN KALDIRILAN DİZİ HAFTA İÇİ HER GÜN BAŞLAYACAK

Kısa bir süre önce basında çıkan haberlere göre, hafta sonları tekrar bölümleri yayınlanan ve çok düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırılan Yalancı Bahar dizisi Kanal 7 tarafından alınan kararla Sensiz Olmaz dizisinin final yapmasının ardından hafta içi hayranlarıyla buluşacak.

YALANCI BAHAR 1 TEMMUZ 2019’DAN İTİBAREN YENİDEN BAŞLIYOR

Kanal 7, sevilen Hint Dizisi Yalancı Bahar’ı 2019 yaz sezonunda da yeniden yayınlayacak. 1 Temmuz 2019’dan itibaren her sabah saat 07.45’de ekranlar gelecek olan Yalancı Bahar dizisi 78. Bölümden itibaren izleyiciyle buluşacak.

Sensiz Olmaz Tekrarı Ne Zaman Bitecek?….

Yalancı Bahar Kanal 7'de Yeniden Başlıyor!

VİVİAN DSENA TÜRKİYEYE Mİ GELECEK DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN…

YALANCI BAHAR’IN KONUSU  Kızı olduğunda uğursuz getireceği kehaneti üzerine doğacak kız bebeği öldürmeyi planlayan kocasından bebeğinin hayatını kurtarmak için üvey kızı Trishnayı’da yanına alarak kaçmaya mecbur kalan Padmini film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

yalancı bahar madubala rk

Bir süre sonra gelişen olaylar Madhubala ve Rishabh’ı istemeyerek de olsa evlenmek zorunda bırakır. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşacaklardır.

YALANCI BAHAR KÜNYE

  • Yönetmen: Prasad Gavandi, Amit Malik,
  • Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Pallavi Purohit, Avinesh Rekhi, Rakhee, Bhupinder Singh,
  • Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
  • Ülke: Hindistan
  • Senaryo: Tür: Romantik, dram
  • Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

  1. neslihan diyor ki:

    yalancı bahar tekrar oynamaya başladı ama sonra kaldırıldı neden tekrar yayınlansın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

Bir Cevap Yazın