Yalancı Bahar Tekrar Yayınlanacak mı? Merak Konusu Oldu! Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yalancı Bahar Yeniden Yayınlanacak mı? İşte Detaylar

Yalancı-Bahar-Tekrar-Yayınlanacak-mı---ne-zaman

Yalancı Bahar Tekrar Yayınlanacak mı?

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi “Yalancı Bahar” 20 Kasım Pazar günü yayınlanacak 157. Bölümü ile final yapıyor. Hindistan Bollywood film dünyasının başarılı yapımları arasında yer alan Yalancı Bahar orijinal adı ile  Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 2014 yılında Hindistan Colors TV’de gösterilmiş olup, gösterildiği ülkelerde büyük beğeni toplamıştır. Türkiye’de Hint arkası yarın dizilerinin kanalı Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 21.00 de gösterilen dizi kısa sürede Türk izleyicisinin de gönlüne taht kurdu. 2. Sezon olarak çekilen dizi ünlü film yıldızı RK ve film endüstrisinde figüranlık yapan Padmini’nin kızı Madubala’nın iniş ve çıkışlı tutku dolu hikayesini konu alıyor Yalancı Bahar’ın Final yapması izleyiciyi hüzünlendirirken, Yalancı Bahar Tekrar Yayınlanacak mı? Sorusu izleyicinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

YALANCI BAHAR YENİDEN YAYINLANACAK

Dizinin tutkunları 20 Kasım’da yayınlanan final bölümünden sonra Yalancı Bahar’ın tekrar bölümlerinin Bir Garip Aşk gibi yeniden başlayıp başlamayacağını merak ediyorlardı.  Yalancı Bahar’ın tekrar bölümlerinin yeniden yayımlanması ile ilgili olarak kanal tarafından bir açıklama yapılmazken, sosyal medyada dizinin fan sayfalarında konuşulduğuna göre Yalancı Bahar’ın da tekrar bölümleri yayımlanacak. Bu bölümlerin ne zaman hangi tarihte yayınlanacağı ile ilgili yapılmış henüz bir açıklama mevcut değil. Bunu dışında Hint arkası yarın tutkunlarına müjde Kanal 7 yeni sezonda 4 farklı yeni Hint Dizisini daha ekranlara getirmeyi planlıyor.

YALANCI BAHAR’IN BÖLÜMLERİ İZLE 7’DE

Yalancı Bahar’ın final yapmasından sonra kanal tarafından yeniden yayınlanacağı duyurulmuş olsa da. Henüz dizinin televizyondan ne zaman yeniden yayınlanacağı konusunda çıkmış bir haber bulunmuyor. Kanal 7 geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği uygulama ile Yalancı Bahar’ın tekrar bölümlerini İzle 7 üzerinden izleme imkanı sunuyor. Dizinin tüm bölümlerini yeniden izlemek için aşağıdaki linki tıklayın.

RK ve Madu Çıkan Yangında Ölürler

Yalancı Bahar Final bölümünün yayınlanacağı 157. Bölümde bir yangında hayatlarını kaybeden RK ve Madubala’nın kızları küçük Madubala’nın annesi  ve babasının yolundan giderek film sektörüne girmesiyle sona eriyor. Romantik sahneleri ve replikleri ile akıllarda yer eden dizinin baş rolünde Bollywood’un ünlü isimlerinden Vivian Dsena ve Drashi Dhami rol alıyor.  Daha önce final yapan, fakat kanal tarafından tekrar bölümleri yayımlanacak olan Bir Gaip Aşk Dizisinin Konusu gibi tekrar bölümlerinin yeniden başlayıp başlamayacağı konuşulurken kanaldan açıklama geldi.

YALANCI BAHAR FİNALDE RAJA ÖLÜYOR MU?

raja-finalde-ölüyor-mu

Pazar akşamı yayımlanacak 157. Bölümü ile sona erecek olan Yalancı Bahar’da heyecan dorukta. Bir önceki bölümde aniden bayılan Raja’nın kalbinde bir delik olduğu ortaya çıkmıştır. Bu nedenle ağır işlerde çalışması imkansızdır. Aksi halde hayatını kaybedecektir. Raca’nın çalışmaması üzerine Madu iş başvurusu yapmış ve işe başvurmuştur. Hastalığından habersiz olan Raja, Madu’nun çalışmasını kabul etmezken bir de Madu’nun işten geç saatte eve dönmesi iyice işleriz zor duruma sokar. Bu durumdan yararlanmak isteyen Lilivati ve Agni onları ayırmak için yeni planlar yapmaya başlarlar.

TESADÜFLER HAYATLARINI DEĞİŞTİRİYOR

Raja, her şeye rağmen tamircide çalışmaya devam etmektedir. Bir gün film sektöründen RK’ nin yapımcısının arabasının bozulması  ve tamir için Raja’nın tamirhaneye getirmesi Raja ve Madalya’nın hayatlarını değiştirecek olup, Raja ve Madubala’yı RK ve Madubala gibi film sektörünün aranan ismi yapacaktır.

RK VE MADU ÖLMÜŞTÜ

yalancı bahar yeniden başlayacak mı

Yalancı Bahar’ın finalinde RK ve MADU kızları küçük Madu’nun isim gününde RK’nin düşmanı Lamba tarafından patlatılan bomba ile aşklarının son dansını yaparken ve birbirlerine ölümde de yaşamda da hiç ayrılmayacakları için yemin ettikten sonra yeminlerinde olduğu birbirlerinin kollarında birlikte hayata veda ederler.

YALANCI BAHAR 157. BÖLÜM (FİNALDE) “SİLAHLAR PATLIYOR!”

Yalancı Bahar son bölümde heyecan dorukta! Film yapımcısının teklifini kabul eden Madhubala ve Raju oyunculuk dersi almaya başlamıştır. Yönetmen ve yapımcı ülke genelinde çekilecek olan “ISHQ Ek Jonuun” filminin tanıtımını yaparak ve ülkede gündemine oturmayı başarmıştır. Sete çıkmadan önce ise usta oyuncu Abhijitji’den oyunculuk dersleri alan ikilinin peşini büyük düşmanları Bhanu bırakmamaktadır.
Dauji ise Bhanu’nun Raju ve Madhu’nun başına bela olmasından korkar ancak bu tehlikeyi Raju’nun telefonu olmadığı için haber veremez.  Provalarda Raju ve Madhu silah ile aksiyon sahneleri eğitimi alırken Raju silahlara dokunmamaya yemin ettiği için biraz garip olmuştur ama Madhu ona silahın sahte olduğunu söyler.

BHANU İÇERİ GİRİYOR

Madu ve Raja’nın silahla provaları devam ederken, bu sırada elinde silah ile Bhanu içeri girer ve Raja’dan Dauji’nin miras belglerini ister. Bhanu mirasın çoğunu üstüne geçirmesine rağmen gözü hala doymamıştır ve kalan diğer mirasa da sahip olmak istemektedir. Bhanu’yu karşısında gören Madhu, çok korkar ve baygınlık geçirir. Madhu’nun düştüğünü ve kötü olduğunu gören Raju elinde ki silahı bırakır ve Bhanu’ya teslim olarak mirastan vazgeçtiğini belirtir. Bu sırada bir el silah sesi duyulur.

yalancı-bahar-yeniden-ne-zaman-başlayacak

YALANCI BAHAR 2. SEZON KONUSU

yalancı-bahar-2-sezon

Yalancı Bahar 2. Sezonunda Radha ve torunu, RK ve Madhubala’nın çıkan yangında ölmelerinden sonra, şans eseri hayatta kalır. Küçük Madubalayı uzaklara kaçıran Radha, ne yazık ki onu kaderinden kaçıramaz. Küçük Madhubala büyür ve annesinin aksine film setlerine ve oyunculara büyük ilgi duyar. Dida’sının hastalanmasıyla iş bulmak için Mumbai’ye gelen Madu’nun yolu ünlü film yıldızı ve annesiyle babasının katilinin oğlu Abhay Kapor ile yolları kesişir.

GÖZLÜKLÜ MADU

gözlüklü-madhubala

İkinci sezonda gözlüklü olarak izleyeceğiniz kişi RK ve Madhubala’nın küçük kızı küçük Madhubala olacaktır. Çocukluğundan bu yana hayranlık duyduğu Abay Kaphora aşık olur. Madhu bilmeden anne ve babasını katleden adamın oğluna aşık olmuştur. Yalancı Bahar 2. Sezon da belli bir süre RK karakterini göremeyeceğiz yani Vivian Dsena Yalancı Bahar 2. Sezonuna çok sonra ki bölümlerde zeka geriliği olan bir çocuk olarak girecektir. Raju ile küçük Madhubala’nın yolları kesişecek. Raju iyileşecek ve Raja olacak, küçük Madhu ile tıpkı annesi ve babasında olduğu gibi tutku dolu güzel bir aşk yaşayacaklardır.

YALANCI BAHAR 1. ve 2. SEZON OYUNCULARI VE OYNADIĞI KARAKTERLER

  • Vivian Dsena (Rishabh Kundra, KRK, Raju, Raja)
  • Drashti Dhami (Madhubala Malik, Madubala Rishabh Kundura)
  • Aarti PURİ (Trishna Malik)
  • Pallavi PUROHİT (Padmini)
  • Rakhee Tandon (Roma Malik)
  • Bhupinder Singh (Shamsher Malik)
  • Indresh Malik ( Bittoo Sharma)
  • Seema Mishra (Deepali)
  • Raza MURAD (Bhatia)
  • Sıkandar Kharbanda (Sikandar Kulbhushan Bhatia)
  • Shama Deshpande ( Radha Mohan Kundra) Dida- 2. sezonda adı
  • Ravi Khanvilkar (Jugnu Kushwa) Daiju
  • Manish Naggdev (Mukund Dixit) Madubala’nın ilk nişanlısı
  • Subhangi Dixit Madhubala’nın nişanlısı Mukund’un annesi
  • Avinesh Rekhi (Sultan)
  • Gunjan Utreja (Abhay Kapoor)
  • Tanvi Thakkar ( Sweety Sharma)
  • Ada Khan (Tamanna)
  • Swati Anand (Leelawati Betto)Bittuji’nin karısı
  • Sheetal Thakka (Tara Bhanu Pratab Singh)
  • Jimit Trivedi (Ashok)
  • Shalini Arora (Jaya Bhattacharya) Rishabh Kundra’nın Halası
  • Ria (Vaishnavi Dhanraj) RK’in arkadaşı. RK’e aşık olan birisi

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YALANCI BAHAR TÜM BÖLÜMLERİ İZLE

Yalancı Bahar Yeniden Başlıyor

Sensiz Olmaz Kanal 7’de

Sensiz Olmaz’ın Yerine Hangi Dizi Başlayacak?

Vivian Dsena Türkiye’ye mi Geliyor?

Kanal 7’de Kore Dizileri de Yayınlanacak

Yalancı Bahar Kanal 7’de Yeniden Başlıyor

  1. BUSENUR diyor ki:

    lütfen yalancı bahar tekrar başkasın yalancı bahar biteli tam tamına 8 ay 11 gün oldu en sevdiğim reklamlarda bile yerimden kalkmadan beklediğim dizi lütfenn…

  2. elif diyor ki:

    Lutfen deli divane tekrar yayinlansin bitmis diger hint dizileri tekrar yayinlanacaksa deli divanede yayinlansi cunku bize haksizlik yapilmis olur saygilar

  3. konya diyor ki:

    arkey ve maduyu çok özledim internetten bakmak yetmiyor kanal 7 sana sesleniyoruz lütfen tekrar yayınlayın lütfen

  4. RK MADU diyor ki:

    Yalancı bahar tekrarı 2018 yaz tatilinde çıksın lütfeeeeeeen çünkü okullar açılacak izleyemiycez noooooolur yazın çıksın….

Yorumlar kapalıdır.