Diziler Ne Zaman Bitecek? 2019 Dizilerinin Final ve Sezon Finali Tarihi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

O Diziler Yeni Sezonda Yok!

hangi-dizi-ne-zaman-bitecek

Diziler Ne Zaman Bitecek?

Televizyon dünyası her yıl yaz ve sonbahar başlarında yeni sezona hazırlanırlar. Yaz sezonuna hazırlanırken kış sezonunda başlayan dizilerini ya bitirirler ya da yeni sezonda devam ettirmek için sezon finali kararı alırlar. 2019 yılının sezon sonuna yaklaştığımız bu günlerde 2019 yılı yazın başlayacak yaz dizileri başlarken, dizilerin final ya da sezon finali tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki, Diziler ne zaman bitecek? İşte 2019 dizilerinin final ya da sezon finali tarihleri.

AH KALBİM

Kanal 7’nin geçtiğimiz sezon ekranlara getirmeye başladığı orijinal adı Kumkum Bhagya Türkçe dublajlı adı Ah Kalbim Konusu ve Oyuncuları olan Hint dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana çok beğenildi. Hindistan’da 2014 yılından beri 5 yıldır final yapmadan devam eden Ah Kalbim dizisinin 15 Mayıs 2019 itibarıyla 1361. Bölümü yayınlandı.

Ülkesinde Devam Ediyor

Ülkemizde yayınlanan Ah Kalbim dizisinin final tarihi ile ilgili geçtiğimiz aylarda açıklama yapan kanal yetkilileri, dizinin ülkesinde devam ettiği sürece kanallarında da yayınlanacağını belirtmişti. Yaz sezonunda final yapmadan devam eden Ak Kalbim dizisi 20 Temmuz’da yayınlanan son bölümüyle final yaptı.

Ah Kalbim Final Fragmanı

ARKA SOKAKLAR

Kanal D’nin adeta yıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar, yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda final kararı alan dizi tekrar bölümlerinin çok izlenmesinden dolayı yeniden başlamıştı. Arka Sokaklar 2019 kış sezonunda 31 Mayıs 2019 Cuma günü sezon finaline girecek ve 2020 yeni sezonunda da bizlerle olacak.

Arka Sokaklar Sezon Finali Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=aOGJ52Y4PHs

AVLU

Farklı konusuyla dikkatleri çeken Avlu aslında bir Avustralya dizisi olan Wentworth’un uyarlaması. Star TV ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Avlu, 30 Mayıs 2019 Perşembe tarihinde sezon finali yapacak. Avlu basında çıkan haberlere göre, yeni sezonda kanal değiştirerek farklı bir kanalda yine bizlerle olacak.

Avlu Sezon Finali Fragmanı

BENİ BIRAKMA

ATV’nin arkası yarın dizilerinde Beni Bırakma dizisinin reytinglerinin oldukça iyi olması nedeniyle yeni sezonda da ekranlarda olacağı açıklandı. Beni Bırakma 31 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlanacak 280. Bölümüyle sezon finaline girecek. Dizinin 3. Sezonunun başlama tarihinin ise, 2019 Eylül ayı olacağı tahmin ediliyor.

Beni Bırakma Sezon Finali Fragmanı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Yayın hayatının bir sezon olarak planlanan ancak reyting üstüne reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2019-2020 yeni sezonunda da devam edeceği edinilen bilgiler arasında. Başrollerinde Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 35. Bölümünün yayınlandığı 30 Mayıs 2019 Perşembe günü sezon finaline girecek.

Bir Zamanlar Çukurova 35. Bölüm 2. Sezon Fragmanı

BİR AİLE HİKAYESİ

FOX TV’nin yayınlandığı ilk günden beri yüksek reytingler alan yeni dizisi Bir Aile Hikayesi’nin yeni sezonda da devam etmesine karar verildi. 1 Haziran 2019 Cumartesi günü yayınlanacağı 13. Bölümüyle sezon finaline girecek olan dizinin yeni sezonda başlama tarihi netleşmedi.

Bir Aile Hikayesi Sezon Finali Fragmanı

BİZİM HİKAYE

Yapımcılığı Med Yapım tarafından üstlenilen FOX TV’nin 2 sezondur ekranlarda olan dizisi Bizim Hikaye, 30 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlanacak 72. Bölümüyle final yapacağı açıklandı. Sevilen dizinin final kararı alınmasında, geçtiğimiz aylarda oyuncu Ali Atay’la evlenen Hazal Kaya’nın hamile olmasının etkili olduğu iddia edildi.

Bizim Hikaye Final Fragmanı

ÇARPIŞMA

Ay Yapımın sezonluk olarak hazırlandığı belirtilen Çarpışma dizisi, 30 Mayıs 2019 akşamı yayınlanacak 25. Bölümüyle ekranlara veda ederek final yapacak.

Çarpışma Final Fragmanı

ÇUKUR

Star TV’nin iki sezondur soluksuz izlenen dizisi Çukur da 2019 – 2020 yeni sezonunda ekranlarda olacak Türk dizilerinden. Bu sezon diziye giren yeni oyuncular kadar diziden çıkan oyuncuların da oldukça fazla olduğu Çukur dizisinin 3. Sezondaki konusu ve yeni oyuncu kadrosu da şimdiden merak ediliyor. 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü 61. Bölümüyle sezon finaline girecek olan Çukur dizisinin yeni sezona başlama tarihi ise henğz belli değil.

Çukur 34. Bölüm 2. Sezon Finali Fragmanı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

TRT 1 ekranlarının en uzun soluklu dizilerinde birisi olan Diriliş Ertuğrul dizisi 2019-2020 yeni sezonunda devam edecek televizyon dizilerinden bir tanesi. Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş hikayesini anlatan ve 29 Mayıs Çarşamba akşamı sezon finali yapacak olan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonda “Diriliş Osman” adıyla devam edecek.

Yeni Sezonda Ertuğrul Dizide Olmayacak

Dizinin başrol oyuncusu ve Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan yeni sezonda diziden ayrılacak. Diriliş Osman da başrolde Osman karakterine hayat verecek olan Burak Özçivit olacak.

Diriliş Ertuğrul Final Fragmanı

ELİMİ BIRAKMA

TRT 1’de yayınlanan dizilerden birisi olan Elimi Bırakma dizisi yayınlandığı ilk günlerde yoğun ilgi görse de kısır döngüye giren hikaye akıllara final mi yapacak sorusunu getirdi. Bununla birlikte dizinin aldığı reytinglerde gözle görülür bir düşüş yaşamaması da gelecek sezonu garantilediği anlamına geliyor. 26 Mayıs Pazar günü yayınlanacak son bölümüyle sezon finaline girecek Elimi Bırakma yeni sezonda da izleyicisiyle birlikte olacak.

Elimi Fragmanı Son Bölüm / Sezon Finali Fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Dizinin yapımcılığının ATV iç yapımlara devredilmesiyle yapımcı şirketinin aradan çıktığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezonunda da büyük bir ilgiyle izlendi. 28 Mayıs 2019 Salı günü yayınlanacak son bölümüyle sezon finaline girecek olan EDHO 5. Sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm (139.Bölüm) ve Sezon Finali Fragmanı

ERKENCİ KUŞ

erkenci kuş final

Geçtiğimiz sezon bir yaz dizisi olarak ekranlara merhaba diyen Erkenci Kuş dizisi 2018-2019 yeni sezonunda bitmeden devam etti. Sanem ve Can’ın romantik komedi tarzındaki hikayesi son dönemlerde aldığı düşük reytingleri toparlamak için yaz döneminde sezon finali yapmadan devam karar aldı.

Erkenci Kuş’un Günü Değişiyor

Cumartesi günü akşam kuşağında yayınlanan Erkenci Kuş yaz sezonunda gün değiştirerek ilk yayınlandığı güne geri dönecek. Ve yeni bölümleri Salı günleri yayınlanacak.

Yaz Sezonunda Final Yapacak

Bir yaz dizisi olarak başlayıp çok sevilmesinden dolayı 2018 -2019 kış sezonunda ara vermeden devam eden Erkenci Kuş dizisi 6 Ağustos 2019 Salı günü yayınlanacak 51. Bölümüyle final yapacak.

Erkenci Kuş Final Fragmanı

GÜLPERİ

Show TV’nin 2019 yeni sezon dizilerinden Gülperi başladığı ilk günlerde gösterdiği başarıyı devam ettiremeyince kanal tarafından erken final kararı alındı. Dizinin düşen reytinglerinde ATV’de yeni başlayan Hercai dizisinin de büyük etkisi oldu. Başrollerinde; Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuşcuoğlu gibi başarılı pek çok sanatçının yer aldığı Gülperi 3 Mayıs 2019 Cuma yayınlanan 30. Bölümüyle ekranlara veda etti.

Gülperi Son Bölüm / Final Fragmanı

HALKA

Bu sezon final yapma kararı alan dizilerden birisi olan Halka dizisi özellikle 30 Nisan tarihindeki reyting sonuçlarında 30. Sırada yer almasıyla dikkat çekti. TRT 1 de 15 Ocak 2019 Salı günü yayın hayatına başlayan dizi, iddialı oyuncu kadrosu ve senaryosuyla ilgi çekiyordu. Halka dizisi 28 Mayıs 2019 Salı günü yayınlanacak son bölümüyle ekrana veda edecek.

Halka Dizisi Final Fragmanı

HERCAİ

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Hercai de kısa bir süre sonra sezon finaline girecek. Yapımcılığı MİA yapım tarafından üstlenilen dizi konusu, hikayenin geçtiği mekan ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görüyor.

Hercai Akıllarda Kalacak Bir Finale İmza Atacak

2019 2020 sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek olan Hercai dizisi 13. Bölümünün yayınlanacağı 31 Mayıs Cuma akşamı ekranlara kısa bir süre ara verecek. Dizinin 1. Sezon finali ile ilgili edinilen bilgiler arasında akıllarda kalacak bir finale imza atacağı yönünde.

Hercai Son Bölüm (12. Bölüm) / Sezon Finali Fragmanı

İKİMİZİN YERİNE

Geçtiğimiz sezon Eylül ayında Kanal 7 de başlayan arkası yarın Hint Dizisi İkimizin Yerine Hint Dizisi dizisinin final tarihi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Orijinal adı Balika Vadhu olan dizinin ülkesindeki gösterimi 8 sezon toplam 2 bin 245 bölümden oluşuyor.

İkimizin Yerine 1 Buçuk Yıl Ekranlarda Olacak

Türkiye’de 4’er bölük kısımlar halinde gösterilen İkimizin Yerine dizisi yaklaşık 1,5 yıl yayında kalacak. 2019 – 2020 yeni sezonda da devam edecek olan dizinin 2020 yılının Şubat ayında 561. Bölümüyle final yapması bekleniyor.

İKİZLER MEMO – CAN

Yapımcılığını Erler Filmin üstlendiği İkizler Memo Can dizisi 2019 da final yapacak dizilerden birisi. Dizinin ilk bölümlerinin iyi başlamasına karşın ilerleyemeyen bölümlerinde beklenen izlenme oranına ulaşamaması final kararı alacağı iddia edilse de sevilen dizi, 2019 2020 sezonunda Kanal D’de devam etme kararı aldı. İkizler Memo Can, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü yayınlanan 25. Bölümüyle sezon finaline girdi.

İkizler Memo Can Final Fragmanı

İSTANBULLU GELİN

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin dizisi de bu sezon final yapacak. 3 sezon boyunca yoğun ilgiyle takip edilen dizinin final yapmasına karar verilmesinin nedeninin senaryonun daha fazla uzatılmaması olduğu iddia edildi. İstanbullu Gelin dizisi 31 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlanacak 87. Bölümüyle seyircisine veda edecek.

İstanbullu Gelin Final Bölümü / Son Bölüm

JET SOSYETE

İlk yayınlandığı kanalı Star TV’de istenilen başarıyı sağlayamayan Jet Sosyete dizisi yeni kanalı TV8’de beklenen ilgiyi görememesi nedeniyle final kararı aldı. 2 Mayıs 2019 Perşembe akşamı yayınlanan 39. Bölümüyle ekranlara veda etti.

Başka Bir Platformda 45 Dakikalık Bölümlerle Devam Edecek

Jet Sosyete’nin final yapacağıyla ilgili Nisan ayının ortalarında sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülse Birsel, final kararının sadece televizyon için geçerli olduğunu belirtti. Birsel, dizinin önümüzdeki günlerde açıklanacak bir İnternet Platformunda 40-45 dakikalık kısa sitcom tarzında bölümler olarak devam edeceği bilgisini paylaştı.

KADIN

FOX TV’nin iddialı dizilerinden birisi olan Kadın dizisi yeni sezonda da seyircisiyle olmaya devam edecek. Başrollerinde Özge Özpiriçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol gibi başarılı oyuncu kadrosunun rol aldığı Kadın dizisi 28 Mayıs 2019 Salı akşamı yayınlanacak 64. Bölümüyle sezon finali yapacak.

Kadın Dizisi Sezon Finali Fragmanı

KALK GİDELİM

TRT 1’in sevilen komedi dizilerinden birisi olan Kalk Gidelim 2019 – 2020 yeni sezonunda da izleyicisiyle olmaya devam edecek. Geçtiğimiz günlerde yapımcısı tarafından yapılan açıklamada dizinin 1 Haziran 2019 Cumartesi günü yayınlanacak 73. Bölümüyle sezon finaline gireceği açıklandı.

Kalk Gidelim Sezon Finali Fragmanı

KARDEŞ ÇOCUKLARI

Star TV’nin farklı hikayesiyle ilgi çeken dizisi Kardeş Çocukları dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği kararı yapımcı şirket tarafından Mayıs ayının sonuna bırakıldı. Bunun nedeni olarak da kısa bir süre önce Volkan karakterini canlandıran Furkan Andıç’ın diziden ayrılama kararı alması olduğu iddia edildi.

Dizinin Bitmesi Volkan Karakterine Bağlı

Furkan Andıç’ın sevilen bir oyuncu olması ve diziden ayrılışının dizinin reytinglerini etkileyip etkilemeyeceğinin görülmesi ve bunun üzerine sezon finali ya da final kararının alınmasında etkili olacağı iddia edildi.

Kardeş Çocukları Sezon Finali Fragmanı

KIZIM

TV 8’in ilgiyle izlenen dizisi Kızım da yeni sezonda yok. Yapımcı şirket Med Yapım tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Kızım dizisinin Mayıs ayının başlarında final yaparak ekranlara veda edeceği, 2019 -2020 yeni sezonunda başrolünde Cansu Dere’nin rol alacağı yeni bir projeye imza atacakları belirtildi.

Kızım Dizisi Final Fragmanı

KUZGUN

Sevilen dizi Avlu’nun yeni sezon haklarını satın alamayan Star TV yeni sezonda Kuzgun dizisiyle yola devam etme kararı aldı. Zor zamanlar geçiren ama kısa bir süre önce reytinglerde yükselme gösteren Kuzgun dizisini yeni sezonda da devam ettirme karar alan kanalın yeni sezon için 13 bölümlük bir anlaşma imzaladığı iddia edildi. Kuzgun dizisi 29 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanacak 16. Bölümüyle sezon finaline girecek.

Kuzgun Sezon Finali Fragmanı

LEKE

Tims&B Yapımın iddialı dizilerinden birisi olan Leke dizisi ekranda beklenen başarıyı gösteremeyince yönetmen değişikliğine gidildi. İlk bölümlerin çekimini yapan Metin Balekoğlu’nun yerinne Şenol Sönmez getirildi. Buna karşın çıkan haberler Kanal D’nin Leke dizisini final yapma kararı aldığı yönünde.

Alınan bilgilere göre, Tims&B yapım kanalın aldığı bu karara yönetmen değişikliğine giderek çözüm bulmaya çalışmış ve Leke dizisine Mayıs ayının sonuna kadar şans verilmesini istemişti. Verilen kararla Leke dizisi yeni sezonda da yayında olmak için sezon finali yaptı.

Leke Sezon Finali Fragmanı

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

ATV’nin 11 yıldan bu yana ekranlara getirmeye devam ettiği gündüz kuşağı reality programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da her yıl olduğu gibi bu yılda sezon finaline girecek. Sunuculuğu ve yapımcılığını araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın yaptığı programın biteceği tarih net olarak açıklanmasa da 31 Mayıs 2019 Cuma günü sezon finaline gireceği tahmin ediliyor.

NÖBET

Kurtlar Vadisinin yapımcısı Pana Filmin yapımcılığını yaptığı Nöbet dizisi, düşük reytingleri nedeniyle bekleneni karşılayamadığından dolayı erken final yaptığı belirtiliyor. Dizinin 21 Nisan 2019 da 6. Bölümünde final yapmasının en önemli nedeninin Kurtlar Vadisi dizisinin devamı niteliğinde algılandığı, dizinin konusunun farklı olması nedeniyle de bekleneni karşılamadığı iddia edildi.

Nöbet Dizisi Final Fragmanı

SAVAŞÇI

FOX TV’nin her bölümü büyük heyecanla izlenen dizisi Savaşçı ile ilgili defalarca final haberleri çıksa da sevilen dizi 2019 – 2020 yeni sezonda da seyircisiyle olamaya devam edecek. 26 Mayıs 2019 Pazar günü yayınlanacak 76. Bölümüyle sezon finaline girecek dizinin oyuncu kadrosunda iki ayrılık yaşanacak.

Savaşçı Sezon Finalinde 3 Oyuncu Diziden Ayrılacak!

Savaşçı son bölümüyle sezon finaline girerken yine derin üzüntü yaşayacağız. Kılıç Tim’i sezon finalinde iki şehit verecek. Dizide rol alan Murat karakteri, Uğur Biçer (Emre Durmuş) ve Burç Kümbetlioğlu (Bayram Bayat) 3. Sezon finalinde diziden ayrılacaklar.

Savaşçı sezon finaliyle verdiği 3 aylık araya Eylül ayında farklı hikayelerle 4. Sezona başlayacak.

Savaşçı Sezon Finali Fragmanı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT

Yapımcılığı ES Film tarafından üstlenilen 2017 yılından beri 3 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi de yeni sezonda devam edecek. 31 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlanacak 88. Bölümüyle sezon finaline girecek olan dizi 4. Sezona Eylül 2019 yılında başlayacak.

Payitaht Abdülhamit Sezon Finali Fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ

2017 -2018 sezonunda yayınlanması bir sezon olarak planlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi izleyici tarafından o kadar çok beğenildiği ki 2. Sezonda da devam etti. Yapımcı şirket tarafından 3. Sezonda da devam kararı alınan dizi 29 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak bölümüyle sezon finaline girecek.

Sen Anlat Karadeniz Son Bölüm (53. Bölüm) / Sezon Finali Fragmanı

SEV YETER

Kanal 7'de Sev Yeter adlı yeni bir Hint dizisi daha başlıyor.

Orijinal adı Ye Hai Mohabbatein Türkçe dublajlı ismi Sev Yeter olan Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında gösterilmeye devam ediyor. Ülkesinde 42 sezondan bu yana gösterilmeye devam eden dizi, Hindistan’da hala yayınlanmaya devam ediyor.

Türkiye’de 1 saatlik 4 bölüm halinde gösterilen dizinin final yapacağı tarihin ülkesindeki güncel bölümlere yetiştiğinde olacağı tahmin ediliyor.

Yayınlanan 281. Bölümüyle Final Yapacak

Kanal 7 Sev Yeter Dizisi Konusu ve Oyuncularınin Hindistan’da güncel bölümlerinin devam etmesine karşın düşen reytingleri nedeniyle anlaşması biten dizinin yeni bölümlerinin satın alınmamasından dolayı Türkiye’de yayınlanacak 281. Bölümüyle final yapması kararlaştırıldı.

Sev Yeter Final Fragmanı

SÖZ

Yapımcılığı Tims&B Tarafından üstlenilen Star TV’nin aksiyon türündeki dizisi Söz dizisinin final kararı alacağı söyleniyor. Bunun nedeni olarak da yapımcı şirketin Söz dizisini iyi bir yerde bırakmak ve dizinin başrol oyucusu Tolga Sarıtaş ile Şu Çılgın Türkler adında yeni bir diziye başlama düşüncesinin olduğu iddia edildi.

Buna göre Söz dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

Söz Final Fragmanı

TEK YÜREK

tek yürek final mi yapacak

Yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak televizyon ekranlarında yayınlanan dizi Tek Yürek, daha önceleri düşük izlenme oranları yaşasa da son dönemlerde gösterdiği iyi performansından dolayı 2019 – 2020 sezonunda da TRT 1 ekranlarında olacak. Tek Yürek sezon finali tarihini beklenrken Tek Yürek için final kararı alındı.

Tek Yürek Final Fragmanı

VUSLAT

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Ümit Kantarcılar gibi başarılı oyuncuların rol aldığı TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat 2. Sezonda da ekranlarda olacak. 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sezon finaline girecek olan dizinin yeni sezonda Netflix ve Blu TV gibi dijital platformlarda yayın hayatına devam edebileceği iddia edildi.

Vuslat Sezon Finali Fragmanı

YASAK ELMA

FOX TV’nin geçtiğimiz sezon yayınladığı ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma yeni sezonda da ekranlarda olacak diziler arasında. Sezon finaline girerken oyuncu kadrosunda yer alan Onur Tuna (Alihan) ve Sevda Erginci (Zeynep) diziden ayrılırken, Yasak Elma 47. Bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi günü 2. Sezonuna veda edecek.

Alihan ve Zeynep Yeni Dizide Oynayacak

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu’nun haberine göre Yasak Elma dizisinden ayrılan iki oyuncu Onur Tuna ve Sevda Erginci Med Yapım tarafından 2019 2020 sezonunda ekranlara getirilecek yeni bir dizide başrol olarak yer alacaklar. Dizinin isminin ne olduğu henüz netlik kazanmazken, Yasak Elma’dan ani bir şekilde ayrılan çifte üzülen hayranları bu haberle bir nebze de olsa mutlu olacaklar.

Yasak Elma Final Fragmanı

YARALI KUŞLAR

Yapımcılığını Stellar Yapımın üstlendiği Kanal D’nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir hayat yaşamaya zorlanmış Ömer ile ablası bildiği Meryem’in hikayesini konu alıyor. 1 Nisan 2019’da ekran macerasına başlayan Yaralı Kuşlar dizisi sezon finali yapmadan yayınlanmaya devam ediyor.

Yaralı Kuşlar Tanıtım Fragmanı

YEMİN

Kanal 7 de geçtiğimiz aylarda başlayan günlük dizi Yemin’de yeni sezonda devam edecek. Her bölümün 3 milyondan fazla izlendiği, zoraki bir evliklik sonrasında yeşeren tutkulu bir aşkın hikayesinin anlatıldığı Yemin dizisi 31 Mayıs 2019‘da yayınlanacak 75. Bölümüyle sezon finaline gireceği edinilen bilgiler arasında.

Yemin Sezon Finali Fragmanı

ZALİM İSTANBUL

Diziler ne zaman bitecek? Merak ederken Kanal D’nin yayınlandığı günlerde rakiplerine karşı ayakta durmayı başaran Zalim İstanbul, dizisinin yeni sezonda da devam edeceği edinilen bilgiler arasında. Buna göre Zalim İstanbul 27 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak son bölümüyle sezon finaline girecek.

Zalim İstanbul Sezon Finali Fragmanı

ZENGİN VE YOKSUL

ATV’de geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Zengin ve Yoksul dizisi izleyiciden beklenen ilgiyi göremedi. Tabiri caizse yayın hayatı daha başlamadan biten diziler arasında yerini alacak olan Zengin ve Yoksul dizisi 26 Mayıs Pazar günü yayınlanacak 8. Bölümüyle final yapacak.

Zengin ve Yoksul Final Fragmanı

2018 – 2019 Sezonunda Final Yapacak Diziler

  • Ah Kalbim
  • Bizim Hikaye
  • Çarpışma
  • Diriliş Ertuğrul
  • Gülperi
  • Halka
  • İstanbullu Gelin
  • Jetsosyete
  • Kızım
  • Nöbet
  • Sev Yeter
  • Tek Yürek
  • Zengin ve Yoksul

2018 2019 Sezonunda Sezon Finali Yapacak Diziler

  • Arka Sokaklar
  • Avlu
  • Beni Bırakma
  • Bir Zamanlar Çukurova
  • Bir Aile Hikayesi
  • Çukur
  • Elimi Bırakma
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • Hercai
  • İkizler Memo Can
  • Kadın
  • Kalk Gidelim
  • Kuzgun
  • Müge Anlı ile Tatlı Sert
  • Savaşçı
  • Payitaht Abdülhamid
  • Sen Anlat Karadeniz
  • Vuslat
  • Yasak Elma
  • Yaralı Kuşlar
  • Yemin
  • Zalim İstanbul

Bu Yazılarımız da İlginizi Çekebilir

2018’de Biten Diziler

2020’de Biten Diziler

2018 Dizilerinin Bitiş Tarihi

2019 – 2020 Yeni Sezonu Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

2022’de Final Yapacak Diziler

2020’de Erken Biten Diziler

2021 Sezonunda Final Yapan Diziler

Bir Cevap Yazın